Showtime

NAKON DVA POROĐAJA IZGLEDA KAO MILON DOLARA, EVO I KAKO! Luna Đogani otkrila svoj JELOVNIK - ovako je povratila kilažu!

Autor Katarina Bojović

Luna Đogani otkrila je kako je povratila kilažu koju je imala prije trudnoće.

Izvor: Instagram/luna_djogani

Luna Đogani je brzo nakon prvog, ali i drugog porođaja odlučila da mnoge stvari koriguje kada je riječ o njenom fizičkom izgledu.

Nakon rođenja prve ćerke je operisala nos i dopunila usne, a sada, nakon drugog porođaja riješila da liniju dovede do perfekcije, te se posvetila posebnom režimu ishrane i treniznima. Luna je ispričala da dugo nije mogla da skine višak kilograma i tek kad je potpuno izbacila hleb i gazirano, a slatkiše svela na minimum, kilogrami su počeli da se tope.

"Mjesecima sam pokušavala da skinem kilograme, bila sam i kod nutricionistkinje, ali mi ništa nije pomoglo da vratim liniju", priča pobjednica Zadruge i ističe da je jedva uspijevala da skine pet kilograma. Ipak, pronašla je "ključ" i svoju liniju dovela do željenog izgleda.

"Prestala sam da jedem hleb, potpuno sam izbacila gazirana pića, a slatkiše sam svela na minimum. Tek tada sam počela da gubim kilograme. Nisam pristalica rigoroznih dijeta i izgladnjivanja, jer to nije zdravo. Treba promijeniti svijest o načinu ishrane. Dijete daju kratkotrajni efekat, a kada prestanete da ih se pridržavate, kilogrami se brzo vrate. Zato je bolje izbaciti nezdrave namirnice, a sve ostalo jesti. Naravno, u umjerenim količinama, jer ni prejedanje nije zdravo. Sada imam 65 kila i srećna sam. To je moja idealna težina, koju sam imala prije trudnoće. Ne želim više da mršavim", rekla je tada Luna.

PRIMJER JELOVNIKA LUNE ĐOGANI:

Doručak: Dva jajeta na oko i tost

Ručak: Bijelo meso na roštilju i zelena salata

Večera: Potaž od povrća

 "Kada mi uveče dođe da pojedem 'pola frižidera', popijem dvije čaše vode i legnem. Glad odmah prestane.

Pogledajte Lunu:

 BONUS VIDEO: