Showtime

SA DEVOJKOM OTIŠAO U DOM KOD BIVŠE SUPRUGE! Moka posle 30 godina video Slavicu - Objavio fotke, Zvezdan će biti ŠOKIRAN!

Autor Anja Konstantinović

Proslavljeni košarkas Zoran Moka Slavnić posle 30 godina ponovo se susreo sa bivšom suprugom Slavicom, sa kojom ima sina Zvezdana.

Izvor: MN Press

Otac učesnika Zadruge, Zvezdana Slavnića, Zoran Moka Slavnić sve je iznenadio kada je nedavno saopštio da je u 74. godini pronašao ljubav svog života. U pitanju je Tamara Nikezić operska pevačica i solista Narodnog pozorišta u Beogradu, koja je pred kamera ispričala kako ga je "šmeknula" preko televizije.

Proslavljeni košarkaš i njegova nova izabranica posetili su Mokinu bivšu suprugu, s kojom ima sina Zvezdana. Ovo je prvi Mokin i Slavičin susret posle skoro 30 godina. Nakon mnogo godina odlučio je, baš za Vaskrs, da u pratnji svoje emotivne partnerke poseti bivšu ženu u domu u kom je smeštena, te svi zajedno proslave praznik.

Kako kaže, sve to radi za sreću svog sina jer zna da će mu puno značiti kada čuje ovu lepu vest o svojim roditeljima. Moka i Tamara otkrili su da je susret prošao odlično, da su se Zoran i Slavica izljubili i ispričali.

Tamara i Moka doneli su Slavici i brojne poklone. Istakli su da je glavni razlog njihove posete baš Zvezdan, jer su svi ujedinjeni u nameri da ga podrže. Zvezdan nije upućen u ovaj događaj i svi su zainteresovani da saznaju njegovu reakciju. Kako će Slavnić reagovati kada čuje za susret svojih roditelja nakon tri decenije ostaje da saznamo.

Moka se na društvenim mrežama pohvalio fotografijama: