Showtime

ONA JE NAJPOPULARNIJA DEVOJKA NA PLATFORMI ZA ODRASLE! Sasvim obična, nema ni silikone, a zgrće MILIONE - uvukla i dečka

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Ona je najpopularniji model na "OnlyFans" platformi za odrasle! Evo koliko zarađuje!

Izvor: Instagram/fitbryceadams

Mogli smo više puta da vidimo koliko žene na najpopularnijoj platformi za odrasle, "OnlyFans" zarađuju i kakve sve sadržaje tamo nude. Ovog puta, jedna devojka koja ubedljivo drži prvo mesto na toj platformi, mnoge je ostavila u šoku nakon što je otkrila koliko zarađuje.

"OnlyFans" je preuzeo potpuni primat u porno inustriji na Internetu, a trenutno broji više od 1,5 miliona korisnika. Međutim, jedna žena se među svima njima najviše istakla. Brus Adams (29) važi za najomiljeniju ženu na toj platformi, a pritom je do sada zaradila nekoliko milona dolara.

Ona na svojim sadržajima ima preko 8,5 milona sviđanja, a sve je počelo onda kada je Brus iz puke radoznalosti postavila nekoliko škatljivih fotografija i brzo shvatila koliko novca može da zaradi samo slikanjem. Za britanske medije, Brus je otkrila su joj na početku plaćali da se mazi sa svojim dečkom, a po jednoj slici tada je dobijala 60 dolara.

"Otišli ​​smo jedno veče moj dečko i ja da prošetamno i krenuli smo da razgovaramo o napredovanju u ovoj 'industriju'," objasnila je ona i dodala da je u početku sve to bilo samo iz zabave.

"Nismo imali nameru da od toga napravimo posao ili da delimo svoje živote na platformi", istakla je ona. Međutim, ovaj par je ubrzo stekao popularnost. A ono što Brus svakodnevno deli na ovoj platformi za odrasle jesu njene svakodnevne aktivnosti - vežbanje, druženje sa prijateljima, kao i kućne ljubimce. Ali to nije sve! Njen dečko Džej i ona se ne libe da pokažu i nešto više od toga.

"Što se tiče seksulanih scena volimo da istražujemo nove ideje i da budemo malo avanturistički. Nadovezujući se na to gde smo, šta radimo i ko je sve uključen, nudimo zanimljive video snimke za odrasle na našoj stranici", objasnili su oni. Za kraj, rekli su da su ponosni što nose laskavu titulu stranice sa najviše dopadanja i da će da nastave i dalje da se trude da im sadržaji budu što zanimljiviji. Takođe, deo novca koji zarađuju putem "OnlyFans" platforme daju u dobrotovorne svrhe, te su 70.000 dolara donirali raznim dobrotovornim organizacijama.

Pogledajte u galeriji kako Brus izgleda:

Tagovi