Showtime

SKANDAL TRESE ZVEZDE GRANDA! Saša Popović HITNO reagovao - Osuđujemo svaki vid SEKSUALNOG UZNEMIRAVANJA!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Prvi čovek muzičkog takmičenja otkrio da li je osoba koja je optužila Đorđa Davida za uznemiravanje bila učesnica Granda

Izvor: YouTube/Zvezde Granda/screenshot

Šokantna prepiska Đorđa Davida i kandidatkinje Zvezda Granda, Mirjane Popović isplivala je u javnost. U njoj se može videti kako je Đorđe navodno slao neprimerene poruke, snimke i fotografije, da je pokušavao da joj se udvara.

Mirjana se na ovo takmičenje prijavila ove godine putem onlajn konkursa, ali nije prošla u dalje takmičenje. David je, za jedne dnevne novine, istakao da članovi žirija pre svega ne znaju ko su kandidati koji se za takmičenje prijavljuju onlajn, a kamoli njihovo ime i prezime, te telefon ili naloge na društvenim mrežama.

Sada se ovim povodom oglasio i Saša Popović, a njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Osoba pod imenom i prezimenom Mirjana Popović nikada nije bila kandidat u Zvezdama Granda, niti se putem online audicije prijavila za naše takmičenje.

Ukoliko se pak, pomenuta osoba prijavila pod drugim imenom, onda je reč o lažnom predstavljaju, što se može i naknadno utvrditi i što automatski dovodi u pitanje istinitost njenih tvrdnji.

Osuđujući svaki vid seksualnog ili bilo kog drugog uznemiravanja, sve ovo napominjem budući da je Đorđe David uzoran suprug i otac, te respektovan član našeg žirija".

Tagovi