Showtime

JOVANA JEREMIĆ SE U SUZAMA OPROSTILA OD KSENIJE VUČIĆ: Teško sam prihvatila vijest, imala je dušu i bila je ČOVJEK

Autor Mia Stanković Izvor mondo.rs

Jovana Jeremić oprostila se pred kamerama od poznate novinarke.

Izvor: PinkTV/Printscreen/YouTube/Printscreen/Novo jutro

Ksenija Vučić, istaknuta novinarka i prva supruga predsjednika Aleksandra Vučića, preminula je iznenada u subotu u 56. godini, u Beogradu.

Kako je objavljeno, Ksenija je preminula u svom domu, a sahrana će biti sutra u 13 časova na Novom groblju u Beogradu.

Od prerano preminule, cijenjene i voljene novinarke koja je radila na televiziji Pink oprostila se i Jovana Jeremić u jutarnjem programu. Prije samo nekoliko nedelja Ksenija Vučić je gostovala u njenom "Novom jutru", a smrt drage koleginice je teško prihvatila.

"Nama je svima ovdje jako teško i izbjegavam da se oglašavam na ovu temu, jer ne volim patetiku preko televizije, i ne volim sada ljude koji će se oglašavati za Kseniju Vučić i koji su ovakvi i onakvi. Oni koji su je stvarno voljeli i oni s kojima je ona razgovarala, nikada neće tako postupiti na televiziji."

"Jako mi je žao i jako sam teško prihvatila tu vijest. Ksenija Vučić je imala dušu. Ja nisam osoba koja voli mnogo da pije kafe, posebno sa kolegama, sve ih poštujem, ali Ksenija je bila osoba s kojom si mogao da popiješ kafu, a da sjutra nemaš problem. Zato je ona nenadoknadiv gubitak. Pričam o Kseniji kao čovjeku", izjavila je Jovana Jeremić na ivici suza.

Ksenija Vučić (djevojački Janković) je rođena u Beogradu. Pohađala je Osnovnu školu "Drinka Pavlović“ u Starom gradu. Novinarstvom se bavila 30 godina. Uređivala je i vodila emisiju "Pravac" na televiziji Pink. Za direktorku kablovskog kanala Pink 3 je izabrana 2015. godine. Ksenija Vučić je radila u časopisu "Srpska riječ", na radio stanicama Fokus i Indeks, kao i na televiziji Studio B.