Showtime

SUZE, TANKI ŽIVCI, PAKOVANJE KOFERA I ZAUVEK ZBOGOM! Nikad uzbudljivija epizoda - BAROVCI promenili SVA raspoloženja!

Autor Milena Mijušković Izvor mondo.rs

Novi pregled dana upravo je počeo na Kurir televiziji!

Izvor: Kurir

Luka Pavlović izbačen je iz Bara, a šta se dešavalo posle toga i kako se on osećao dok je pakovao kofer, saznaćete u novom pregledu dana na Kurir televiziji!

Čeka vas još jedna uzbudljiva i napeta epizoda rijalitija Bar, koja donosi nove zaplete i rasplete.

Kako je Maja kukala, kako je i da li je odradila kaznu, kako su se barovci snašli na klizanju, kako su neki uživali na masaži... Sve ovo saznaćete upravo sada.

Pogledajte i delić dešavanja iz večerašnjeg pregleda dana:

Ne zaboravite, ove nedelje glasajte za najvećeg čistunca među barovcima, a kako će odabrani učesnik reagovati na novu ulogu i da li će biti sabotiran kao što je Damir sabotirao Maju - ostaje da vidimo.

Glasajte!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BARa naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zapratite BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Tagovi