Showtime

HAOS U STUDIJU ZBOG JELENE GOLUBOVIĆ: Poznati novinar joj priznao da je bila san muškaraca, i to pred suprugom! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Na samom startu emisije "Puls Bara" Jelena je dobila komentare zbog kojih je pocrvenela, a evo kako su ostali reagovali.

Izvor: Printskrin Kurir TV

Ivan Gajić, voditelj nove emisije na Kurir televiziji "Puls Bara" ugostio je rijaliti učesnicu i pobednicu Jelenu Golubović, astrologa i psihologa Anu Rakić i njenog supruga Ljubu Đuričića, novinara. Međutim, niko se nije nadao da će već na samom početku emisije pasti komentari između Ljube i Jelene, iako je njegova supruga pored njega.

"Inače me Ljuba i Ana znaju još iz Dak teatra", rekla je Jelena Golubović.

Na tu njenu opasku Ana i Ljuba su potvrdili, a onda je Ljuba dodao da je Jelena Golubović bila san svih muškaraca u to vreme.

"Ja se sećam. Jelena je bila san svih mušakarac u to vreme. Neću da pričam o godinama, ali bilo je to pre četvrt veka", rekao je Ljuba Đuričić.

Jelena golubović
Izvor: Printskrin Kurir TV

Pogledajte kako je to izgledalo, a i kako je reagovala Ljubina supruga Ana:

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 25 u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori, kao i na aplikaciji Arena Cloud. Na sajtu kurir.rs dostupan je live stream, kao i gledanje epizoda nakon emitovanja.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 eura, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mjesto u centru Beograda. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposjećeniji kafić u gradu.

Tagovi