Ljubav

Spavala sam sa oženjenima da se osvetim svom mužu: Sada mi je jasno zašto me je varao

Autor Tamara Veličković

Pročitajte ispovijest žene koju je muž varao sa koleginicom, nakon čega je riješila da ima odnose sa oženjenim muškarcima.

Izvor: Youtube/Screenshot/TheWank Town

Pre nego što je ispričala zašto je supruga varala sa oženjenim muškarcima, 56-godišnja Britanka je naglasila da nije očekivala da će njen život postati toliko uzbudljiv u šestoj deceniji. Otkrila je da ju je muž varao sa koleginicom sa posla, zbog čega je odlučila da mu se osveti. Imala je odnose sa više od 20 oženjenih muškaraca, piše The Sun.

Nakon što je prošla kroz bol, izdaje i brojna pitanja bez odgovora, odlučila je da otvori profil na stranici za upoznavanje oženjenih muškaraca. Tako je i započela njena serija afera, koja joj je pružila osjećaj moći, kontrole i uzbuđenja. Na kraju je shvatila zašto joj suprug nije bio vijeran.

"Nakon što je brak postao svakodnevan i dosadan, primjetila sam da mi moj suprug više nije bio izazov u odnosu, dok su novi ljubavnici unosili uzbuđenje. Nije bio svjestan da se takmiči sa nečim mnogo jačim - sa adrenalinom i strašću novih veza, što je kod mene ipak izazvalo osjećaj krivice. Zato sam, nakon dvije godine i pet ljubavnika, odlučila da završim brak", izjavila je i dodala da je to uradila pod izgovorom da suprugu ne može da oprosti prevaru.

Kada je odlučila da se upusti u aferu sa ljubavnikom, Britanka je otkrila da joj je on otkrio zašto joj suprug nije bio vjeran. Rekao joj je da je "prirodno da njen muž osjeća povezanost sa nekim na poslu zato što dijele zajedničke ciljeve i ambicije, što često može da se zamijeni sa nečim dubljim". Objasnio je i da, kad se to završi, svi shvate da nikada nije bilo stvarno.

"Uživala sam u svojoj nezavisnosti i svom prostoru, ali i održavala sam bogat društveni život. Oženjeni muškarci su cijenili moju nezavisnost, a kao ljubavnici bili su zahvalni i pažljivi", izjavila je Britanka koja je trenutno u vezi sa oženjenim muškarcem koji je 30 godina u braku.