Ljubav

PROSULI DIO PEPELA POKOJNE DJEVOJKE U TEMELJE KUĆE NJENOG VJERENIKA: I svi gledaju u ono što se prikazalo na zidu

Autor Jelena Sitarica

TikTok snimak zbog kog su mnogi plakali...

Izvor: Tiktok/alex.ostebo

Ne postoji gora stvar nego kada izgubite voljenu osobu, naročito kada u tom trenutku imate neke velike planove, spremate se da otpočnete zajednički život, porodicu i slično.

Ipak, iako nas život nekad iznenadi drugačijim scenariom od očekivanog, s vremena na vrijeme dese se i neka mala "čuda", a sve kako bismo znali da će na kraju sve biti u redu.  

Upravo jedno takvo "čudo" ovjekovječeno je snimcima i fotografijama, a porodica koja je sve to objavila na TikToku i dalje ne zna kako da shvati ono što se dogodilo pred njihovim očima. 

Kako je objasnila Aleks Ostebo, inače sestra djevojke koja je preminula, porodica je prosula djelić njenog pepela po temelju nove kuće njenog vjerenika. Oni su već živjeli u jednoj nekretnini, ali je njen vjerenik odlučio da je proda nakon tragičnog događaja, i da podigne novu "kuću iz snova" o kakvoj je maštao dok mu je djevojka bila živa. 

Porodica je bila saglasna sa njegovom željom da djelić pepela "uzidaju" u temelje njegovog novog doma kako bi njegova pokojna vjerenica "zauvijek bila sa njim". 

Izvor: Tiktok/alex.ostebo

Međutim, nekoliko dana kasnije, na temelju se jasno ukazalo srce.

"Vjerujem da nam naši najmiliji šalju znake van velikih granica i zahvalna sam što vidim svoju sestru koja se povezuje sa nama. Ljubav očigledno ne poznaje granice", napisala je Aleks Ostebo ispod videa.

"Treba mnogo energije za jednu dušu da to uradi sa druge strane", "Daje vam znak da je u redu", "Ne znaš koliko sam se naježio zbog informacije da je ovako nešto moguće", "Energija ne može da se uništi, već samo da se transferuje", pisali su ljudi u komentarima. 

Izvor: Tiktok/alex.ostebo

Iako je bilo i onih koji ne vjeruju u zagrobni život i slično, ipak su se složili da je cijela priča u najmanju ruku čudna. 

Šta vi kažete, da li vjerujete da su ovakve stvari moguće? Pišite nam mišljenje u komentarima.