Lifestyle

Sofi odrasla u siromaštvu, sa 17 postala milionerka: Sada vozi 3 luksuzna auta, otac u suzama zbog dugova

Autor Aleksandar Blagić

Sofi Rejn, internet zvijezda, otplatila je dug svojih roditelja nakon čega je kupila luksuzne automobile čija vrijednost je veća od pola miliona dolara.

Izvor: Instagram/Sophieraiin/Printscreen

Sofi Rejn je djevojka koja se proslavila na "Onlyfans" platformi na kojoj ima više od 11 miliona pratilaca. Svojim radom uspjela je da za kratak vremenski period otplati dug roditelja od 15.000 dolara nakon čega je krenula da živi raskalašnijim životom, piše "Dejli Mejl".

Sofi je nekada radila kao konobarica, a sada je kupila tri nova automobila koji zajedno vrijede oko 750.000 dolara. Odrasla je na bonovima za hranu, a njen otac se toliko oduševio njenim gestom da su mu momentalno krenule suze.

"Moj tata, koji upravlja restoranom, spomenuo mi je da je zabrinut da nema dovoljno novca da plati porez. Samo sam ga pitala koliko iznosi njegov dug i koliko novca mu treba da se izvuče iz teške situacije u kojoj se nalazi", rekla je Sofi.

Sofi se proslavila u aprilu 2023. kada je počela da pravi sadržaj na "Onlyfans" platformi sa sestrom Sijerom koja se takođe bavi tim poslom. Jedan snimak Sofi je postao posebno viralan zbog čega se i proslavila za kratak vremenski period.

"Moja porodica odrastala je u veoma siromašnom kraju. Živjeli smo od bonova za hranu. Roditelji su me uvijek podržavali i naporno su radili, ali nismo mogli ništa luksuzno da priuštimo. Jedva smo se snalazili, sa 17 godina sam se zaposlila u restoranu. Nikada nisam mislila da ću postati uticajna. Još uvijek čekam da se probudim iz sna. Ništa od ovoga ne izgleda stvarno", dodala je Sofi.

Izvor: Instagram/Sophieraiin/Printscreen