Lifestyle

Žene odlijepile za komadom koji nosi Jelisaveta Orašanin: Njen košta 320 eura, postoje i jeftinije varijante

Autor Tamara Veličković

Jedna od najbolje odjevenih žena na domaćoj javnoj sceni glumica Jelisaveta Orašanin ima jedan trik pomoću kog svaki autfit postaje zanimljiviji

Izvor: Instagram/Jagodenamagli

Osim po svom neospornom talentu glumica Jelisaveta Orašanin (35) poznata je i kao žena od stila koja zna kako se obući za svaku priliku.

Njeni autfiti svakodnevno služe kao inspiracija ženama širom regiona, a njen Instagram profil prava je mala modna riznica.

Ovoga puta Jelisaveta je podijelila najlepše trenutke sa ljetovanja u Italiji i ono što je svima zapalo za oko jeste jedan njen aksesoar koji je must have ne samo ovoga ljeta, već i nadolazeće jeseni.

Pogledajte kako Jelisaveta Orašanin izgleda u bikiniju:

Supruga slavnog košarkaša Miloša Teodosića odlučila je da poslednje dane ljeta iskoristi maksimalno, te je tako do nedavno boravila na bajkovitom italijanskom ostrvu Kapri.

Nizom fotografija i snimaka nastalih tokom vožnje luksuznim brodićem glumica je obradovala svoje obožavaoce, a stajling za koji se opredijelila tom prilikom pun je pogodak.

Ženstveni kupaći kostim koji predstavlja savršenu harmoniju između sportskog i ultra šik modela Jelisaveta je upotpunila običnom belom košuljom ležernog kroja, ali to nije sve.

Sofisticirani detalji u vidu klasičnih crnih naočara za sunce i diskretnih minđuša dali su ovom izdanju dodir vanvremenske prefinjenosti, a prava modna poslastica krije se u odabiru šešira.

Model na ivici između trendi streetwear kapice i pravog ljetnjeg šeširića namenjenog za dane provedene na plaži brenda Jacquemus ima savršenu pokrivnu moć i štiti od sunca, dok istovremeno čini da svaki look bude neprikosnoveno trendi.

Više puta je u toku ove godine Jelisaveta nosila pomenuti aksesoar, a sjajno je to što se ovaj komad podjednako dobro ponaša na plaži, kao i u šetnji ulicama nekog evropskog grada.

Model koji zgodna glumica posjeduje košta 320 eura i može se pronaći u različitim bojama, oblicima i dezenima; pa ipak, lako se mogu pronaći i daleko pristupačnije varijante u radnjama mnogih fast fashion brendova.