Lifestyle

"NEŠTO SE STRAŠNO DEŠAVALO U TOM PERIODU!" Cakana progovorila o PORODIČNIM TRAGEDIJAMA!

Autor Marina Cvetković

Dragicu Radosavljević Cakanu spriječile su porodične tragedije da se uda crkveno za Nešu sa kojim je preko 20 godina.

Izvor: Youtube/printscreen/SUZANIN IZBOR

Pjevačica Dragica Radosavljević Cakana (65) prije dvadeset pet godina pred matičarem i svjedocima rekla je svom suprugu Nebojši Negiću sudbonosno "da". Iako su se tada vjenčali u opštini, planirali su i crkveno vjenčanje, a do njega još uvijek nije došlo zbog nepredviđenih životnih okolnosti.

"Ja sam se vjenčala prije dvadeset godina, ali nisam crkveno i to je tako. Ta priča se vuče još od 2010. godine i izvlači se iz konteksta. Trebalo je da bude vjenčanje, ali tada se u mojoj porodici dogodilo par nekih tragedija, preminula mi je bratanica, posle toga brat, desile su se vrlo ružne stvari i mi smo to otkazali naravno", rekla je ona u emisiji i dodala:

Cakana još uvijek ne gubi nadu, pa tako kaže da će se uprkos svemu, posle toliko godina Neši uskoro zavjetovati na vječnu ljubav i pred Bogom. "Nisam željela o tome ni da razmišljam, to je trebalo da bude ipak porodično, da se vjenčamo u Gračanici, lijepa priča. Nešto se strašno dešavalo u tom periodu, odlazili su moji najdraži. Moja kuma je poželjela da mi to uradimo prošle godine, i ja sam željela da to završim, međutim, opet se desilo nešto nepredviđeno, ne tako tragično. I tada smo odložili, ali sigurno će se to desiti uskoro", zaključila je Cakana u emisiji "Grand Magazin".

BONUS VIDEO: