Lifestyle

OKRŠAJ SRPSKE VODITELJKE I ZVEZDE GRANDA! Ljepotice u ISTIM KREACIJAMA na crvenom tepihu - komentari ne prestaju! (FOTO)

Autor Katarina Bojović

Džejla Ramović i Nina Seničar pokidale na crvenom tepihu, a dosta se pričalo o tome što su se pojavile u istim odevnim kombinacijama.

Izvor: Instagram/ninasenicar

Nina Seničar i Džejla Ramović važe za dvije najlepše žene među poznatim balkanskim cicama, te je potpuno očekivana pažnja koju su privukle kada su se pojavile na crvenom tepihu u Veneciji.

Bosanskohercegovačka pjevačica Džejla Ramović, nekadašnja pobjednica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", jedna je od regionalnih zvezda koje su ove godine posjetile Međunarodni filmski festival u Veneciji, čemu je takođe prisustvovala i Nina. Ipak, pored svoje ljepote i glamura kojem su odisale dok su koračale crvenim tepihom, velike reakcije izazvale su njihove porpuno iste odjevne kombinacije. 

U pitanju je model pripijen uz tijelo, čiji gornji dio čini korset sa srcolikim izrezom, a nastavlja se nešto širim nogavicama koje odišu otmenošću. Poseban detalj na kombinezonu koji je očarao Ninu i Džejlu je predimenzionirani svijet od nabrane lagane tkanine svjetloroze boje, s kog padaju romantične trake.

Pogledajte ih:

BONUS VIDEO: