Lifestyle

ZBOG JEDNE SCENE IZGUBILA SAM SINA KAD JE IMAO OSAM GODINA! Niske strasti su joj napravile PAKAO OD ŽIVOTA!

Autor Anđela Pešić Izvor Kurir

Šeron Stoun, postala je svjetska zvijezda posle angažmana u erotskom trileru “Niske strasti” 1992. godine. Ta uloga donijela joj je svjetsku slavu, ali joj je oduzela sina.

Izvor: Printscreen/YouTube

"Izgubila sam starateljstvo nad svojim djetetom. Sudija je pitao moje dijete: „Da li znaš da tvoja majka snima filmove o se*su?", prisjetila se glumica u jednom podkastu.

"Ljudi sada hodaju okole bez odjeće na televiziji, a vi ste vidjeli možda oko šesnaestinu sekunde moje moguće golotinje, zbog čega sam ja izgubila starateljstvo nad djetetom", objasnila je nedavno.

Šeron Stoun deli starateljstvo nad sinom Roanom s bivšim suprugom Filom Bronstinom. Par se vjenčao 1998. godine, a Roana su usvojili 2000. Tri godine kasnije, Bronstin je podnio zahtjev za razvod koji je finalizovan 2004. godine.

Posle razvoda tražila puno starateljstvo nad tada osmogodišnjim sinom, ali sudija je na kraju odbio njen zahtjev, vjerujući da mu Bronstin može pružiti stabilnije okruženje.

Sudija je ustanovio da je "pretjerano reagovala" kad je u pitanju zdravstveno stanje sina predlažući mu injekcije botoksa kako bi spriječila neprijatan miris stopala, što je ona demantovala. Takođe je primjetio da je brigu o svom sinu često "prepuštala trećim osobama".

"Završila sam u klinici 'Majo' s pojačanim otkucajima srca. Srce mi je bilo slomljeno, rekla je glumica koja je 2008. izgubila žalbu za dobijanje punoga satarateljstva nad Roanom. Usvojila je još dvoje djece, Lairda Vonea (17) 2005. i Kvin Keli (16) 2006."

Danas je bliska s Roanom (22) koji je još 2019. podnio dokumente kako bi svom imenu dodao prezime Stoun.