Svirepo!

SAZNAO DA GA ŽENA VARA SA BAR 4 MUŠKARCA, PA UZEO SUPERLIJEPAK: Zvijerski se osvetio i pobjegao

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Ovaj prevareni muž je uradio nešto jezivo...

Izvor: Srdjan Randjelovic/Shutterstock.com

Denis Mumo iz Kituija u Keniji osvetio se supruzi za prevaru na najsvirepiji mogući način. On je  priznao policiji da joj je "zalijepio" vaginu nakon što je u njenom telefonu pronašao poruke koje je slala drugim momcima, a u kojima je s njima dogovarala susret kada je Denis van grada.

Kako prenose strani mediji, osim prepiske, naišao je i na gole fotke koje je njegova supruga slala drugim muškarcima. Poludio od bijesa, odlučio je da joj se osveti i jednom za svagda spriječi u prevari. Uzeo je superlijepak i bukvalno joj zalijepio vaginu. Nesrećnica nije mogla da ode ni do toaleta, trpjela je jezive bolove, ali na sreću, ubrzo joj je ukazana hitna medicinska pomoć. 

U iskazu policiji, Denis je rekao da se na ovaj jeziv čin odlučio jer jer još uvijek voli i nije želio da je ostavi zbog preljube. Na ovaj način bi bio siguran da više neće imati seks sa drugim muškarcima. Po nekim izveštajima, Kenijac je imao pomoć, komšija mu je pomogao da je veže, kako bi bez borbe mogao da joj zalijepi vaginu. Međutim, kad je shvatio šta je uradio, pobjegao je s lica mjesta, ostavivši nesrećnicu u jezivim bolovima.

Ubrzo je uhapšen, priznao je zločin, a policiji je tvrdio kako je to uradio da bi spasio brak.

"Morao sam to da uradim da bih spasio svoju ženu i svoj brak, jer još uvijek je jako volim i ne želim da je izgubim“, rekao je i dodao da ima dokaze da je njegova žena imala afere sa najmanje četiri različita muškarca nakon što je pogledao njene poslate i primljene poruke.

"Imam i nekoliko njenih poruka u kojima je slala golišave slike drugim muškarcima i pisala im kako će 'sljedeće nedjelje biti vatromet' i druge erotske poruke", rekao je policiji.

Protiv Mumoa je podignuto nekoliko optužbi, uključujući one za nasilje u porodici sa napadom, oštećenje reproduktivnih organa supruge čime ju je doveo u opasnost da postane neplodna.