Nije naivno!

ZAVRŠILA U KOLICIMA ZBOG STVARI KOJU RADE MNOGE DEVOJKE: Influenserka doživela bizarnu nezgodu, sad ju je stid! (FOTO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Popularna influenserka zabrinula je milione fanove fotografijama na kojima je u invalidskim kolicima – a razlog je veoma bizaran!

Izvor: Instagram/Screenshot/viihtube

Popularna brazilska influenserka Vitorija de Feliče Moraes, zabrinula je milione svojih fanova fotografijama na kojima je u invalidskim kolicima. To nije bila nikakva gluma kojom je želela da privuče pažnju, već je otkrila da je trpela "nepodnošljive bolove", a razlog je prilično bizaran.

Nakon fotki na kojima se vidi kako je guraju u invalidskim kolicima, ona je otkrila da je se vraćala sa svojim dečkom sa muzičkog festivala u Lisabonu, kada je "počela da oseća nepodnošljive bolove". Kasnije je otkrila i dijagnozu, a problem su napravili – gasovi koje je zadržavala.

Izvor: Instagram/Screenshot/viihtube

"Na aerodromu sam počela da osećam nesnosne bolove, morali su čak da me guraju u invalidskim kolicima, a ispostavilo se da su za sve krivi gasovi", saopštila je Vitorija svojim fanovima kojih ima više od 20 miliona samo na Instagramu.

Ona je u svojoj objavi tagovala i brazilsku pevačicu po imenu Poka, koja je ove godine imala sličnu nezgodu. "Razumem te, mama Poka", napisala joj je Vitorija, na šta je pevačica odgovorila: "Brzo ozdravi, kćeri! Prdeži su ozbiljni!".

Pevačica je inače u martu takođe na kratko završila u bolnici zato što ju je bilo sramota da ispušta gasove pred svojim dečkom, pa je došlo do nagomilavanja gasova u telu.

Ona je tada podelila sve o ovoj nezgodnoj situaciji na društvenim mrežama, objašnjavajući da je sve počelo jakim bolovima u stomaku.

Usled suzdržavanja od ispuštanja gasova, metan se ne pomera uobičajeno kroz creva, već ostaje zarobljen i izaziva "oštar bol ili neprijatan osećaj u abdomenu". Ipak, to stanje se u većini slučajeva javlja zbog određene hrane ili nekih medicinskih problema, poput sindroma nervoznih creva, a ređe od zadržavanja gasova.

Tagovi