Ko bi rekao?

OPELJEŠIO ŽENE ZA MILIONE, A U KREVETU NI MAKAC! Žrtva otkrila kakav je TINDER PREVARANT u seksu - pukla bruka!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Jedna od prvih žena koju je prevarant sa Tindera obrlatio za novac, otkrila je detalje njihovog odnosa i kakav je Izraelac u krevetu!

Sajmon Levi
Izvor: Smart Life/ Instagram

Šimon Hajut, zvijezda dokumentarnog serijala "Tinder swindler", postao je planetarno popularan, i to preko noći kada je prevario enorman broj žena i uzeo im novac. Izraelac, koji se inače predstavlja kao Sajmon Leviev, nije želio da se pojavi u Netfliksovom serijalu, a onda je odlučio da se oglasi.

Možda ce vas zanimati

Iako broj žrtava prevaranta sa Tindera vjerovatno nikada neće biti poznat, pikanterije iz njegovog života ne prestaju da se nižu. Ovoga puta, za to je zaslužna Samanta Hejls, koja je bila jedna od prvih žena koja je nasjela na njegovu priču.

Ona je odlučila da otkrije kakav je Tinder prevarant u krevetu, a detalji nisu bili pohvalni.

"Mora da je zaista poboljšao svoju igru u poslednjih deset godina da bi izvukao novac od ovih djevojaka. Nije mogao da povuče nijedan potez u spavaćoj sobi. Bio je totalni promašaj. Morala sam da mu pokažem šta treba da radi. Iako je imao prelijepi šarm, bio je izuzetno hladan kada je u pitanju intimni odnos. Nije imao pojma šta radi", rekla je Samanta koja je potom otkrila niz, do sada nepoznatih, detalja.

"Odveo me je u hotel sa pet zvjezdica u Valensiji dok sam bila na odmoru tamo. Počeo je da mi govori da je dio Mosada. Svaki put kada sam pokušala da saznam nešto više, bio je veoma sumnjiv. Rekao je da ne može da mi otkrije sve detalje. Onda je izvadio lične karte, moglo bi se reći da su bile lažne. Imale su njegovu sliku na kojoj je pisalo Interpol. Izgledalo je užasno", otkrila je žrtva prevaranta sa Tindera i dodala:

"Onda se uznemirio nakon što je rekao da je u bjekstvu. Postao je jako gadan prema meni jer sam ga ispitivala. Rekao je svim mojim prijateljima da sam ukrala novac od njega. On je samo jedan veliki lažov koji poriče samog sebe. Ljudi moraju da budu upozoreni", ispričala je Samanta.

Tagovi