Lifestyle

GOVORILI SU JOJ DA NEĆE USPJETI, A OVAKO IM JE MARIJA ZAPUŠILA USTA: Lijepa zvijezda revije "Dolče Gabana" (VIDEO)

Autor Mia Stanković Izvor mondo.rs

Marija Žeželj zablistala na reviji brenda "Dolče Gabana".

Izvor: Instagram/Screenshot/marijazezelj

Marija Žeželj postala je poznata jutjuberka u Srbiji kao vrlo mlada, zatim se oprobala kao pjevačica, a na kraju se posvetila manekenstvu. Mnogi su osporavali njen uspeh i govorili joj da nema šanse da uspije u svijetu mode, ali Marija je otišla u Njujork i od tada samo niže angažmane na modnim pistama.

Ona je do sada već radila za mnoge poznate brendove, a sada se društvenim mrežama proširio snimak sa revije za brend "Dolče i Gabana", koju je lijepa Novosađanka radila u septembru prošle godine.

"Sjećam se kad su se svi smijali Mariji Žeželj i pisali da je bilo bolje da ostane u Srbiji i tu gradi modeling karijeru, jer je američko tržište prezasićeno", glasio je jedan tvit, uz koji je objavljen video Marije kako ponosno hoda modnom pistom.

Ona je na reviji ovog brenda, na kojoj je predstavljena kolekcija za proleće/leto 2022. nosila farmerke i jaknu od džinsa ukrašene raznobojnim kamenčićima. Ispod raskopčane jakne "prošetala" je čipkasti crni bruskalter i duboki donji već sa prepoznatljivim natpisom brenda, koje su bile izvučene iznad pojasa farmerki.

Pored ovog brenda, Marija je radila i za mnoge druge svetski poznate, poput "Armanija", Elizabete Franki i slično.