Region

OTKRIVENO GDJE SU ĐOKIĆI ZAISTA IŠLI KOBNE NOĆI! Isplivali detalji istrage, ubica je ipak SVE uradio sam? (FOTO, VIDEO)

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Otkriveno gdje je porodica Đokić išla kada je presretnuta i ubijena.

Izvor: Kurir/marko smiljanić/Facebook/Privatna arhiva

Istraga ubistva tročlane porodice Đokić za sada, navodno, ide ka tome da je Goran Džonić djelovao sam.

Džoniću je određen pritvor, kao i braći koju je označio kao saučesnike, a nadležni organi utvrdiće ko je od njih i na koji način učestvovao u zločinu koji je potresao region. Trenutno su iza rešetaka i Džonićevi sinovi, koji imaju alibi za kobnu noć kada je ubijena i spaljena porodica Đokić.

Izvor iz istrage navodi da je moguće da je Džonić djelao sam, jer je bio upućen u uništavanje tijela vatrom i poznavao je zabačene djelove oko Južne Morave pošto je bio pecaroš.

 Bio je blizak sa ubijenim Goranom Đokićem, koji mu je bio brat od tetke. Navodno, znao je i da Đokići u povratku od Goranove majke uvijek svraćaju na jedan prirodni izvor ljekovite vode, za koju su mještani pričali da je blagotvorna za zdravlje. Zato je, navode mediji, i znao da će porodica "pasatom" skrenuti na raskrsnici koja ne vodi direktno ka njihovoj kući.

Ovdje su pronađena tijela Đokića.

Balističari su obavili analizu Džonićevog pištolja, a DNK tragovi pronađeni su na novcu i platnenoj vreći zakopanim na imanju jednog od Džonićevih sinova.

Istraga je proširena protiv okrivljene braće K.M. i A.M, podnjet je predlog za određivanje pritvora, ali izvori bliski istrazi navode da nije isključeno da je Džonić dugovao novac toj braći, i da ih je zbog toga označio kao saučesnike.

Pogledajte hapšenje lica koja se dovode u vezu sa ovim zločinom.

Pogledajte i kako se osumnjičeni ponašao na sahrani porodice.

Ovako je izgledao oproštaj od porodice Đokić.

Tagovi