Region

ALBANSKI BIZNISMEN PROŠAO PAKAO: Seksualno ga zlostavljali i odsekli mu prst, mučili mu porodicu da prizna gde je NOVAC

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Albanski biznismen Nazmi Čangu opisao je pakao kroz koji je prošao kada su pljačkaši kidnapovali i mučili njega i njegovu porodicu tokom pljačke ranije ove nedelje.

Albanska policija
Izvor: Youtube Printscreen/ prix hustle

Kuća biznismena Nazmija Čangua u okolini Nikle opljačkana je u ranim jutarnjim satima ranije ove nedelje, dok je cela njegova porodica uzeta za taoce i mučena.

Biznismen je u svom svedočenju nakon torture rekao da je jedan od počinilaca nosio policijsku uniformu. Izvori navode da su neidentifikovana lica ušla u Čanguov stan, vezala ga i seksualno zlostavljala, a zatim ukrala novac i dragocenosti.

U međuvremenu se saznalo da je Čangu makazama odsečen prst i nanete povrede glave. On je posvedočio da je u početku pao u nesvest, a zatim je ponovo mučen, dok su mu žena i deca bili zarobljeni u drugoj prostoriji trospratnog stana.

Čangu je otkrio da su im naoružane i maskirane osobe stalno pretile i tražile šifru sefa dok su pretile Čangu, koji se u početku opirao, a zatim su sef otvorili šrafcigerom.

"Bilo je nekih 5-6 ključeva od kuće, a jedan je bio u sefu. Uzeli su nešto što su našli, iznos koji sam imao. Zna se da nisu došli ni zbog čega drugog. Imali su dve automatske puške i pištolj sa prigušivačem. Trojica su bila u mojoj sobi, tri u drugoj sobi, a dvojica dole. Rekao mi je da ih ima 19, da su opkolili kuću. Zlostavljani smo ja i moja porodica. Moja žena je stalno vrištala", rekao je između ostalog napadnuti biznismen.

Tagovi