Region

PRVI SNIMAK HAPŠENJA ZBOG UBISTVA ĐOKIĆA! Policija upala u dvorište, oborila ih kraj džipa, pa odvezla u marici!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Pripadnici MUP u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu danas su uhapsili K. M. (1981) i A.M. (1982) iz sela Moravac koji se dovode u vezu sa ubistvom porodice Đokić.

Izvor: YouTube/Printscreen/MUP Republike Srbije

Kao što je ranije objavljeno, osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić Goran Džonić je uhapšenu dvojicu muškaraca označio kao saizvršioce, to jest saučesnike u zločinu.

Pred PU Niš kamion Parking servisa donio je i džip marke “porše kajen” registarskih oznaka Aleksinca. Upravo taj džip se vidi na snimku koji je objavilo MUP, a nakome je prikazano hapšenje osumnjičenih za učešće u zločinu.

Evo galerije fotografija hapšenja:

Pred zgradu niške policije ubrzo zatim je dovezen i “poršeov” džip, u pratnji inspektora kriminalističke policije u civilu koji su nosili pancire i pištolje na opasačima, što ukazuje na to da su prethodno učestvovali u akciji hapšenja. Dvojica muškaraca uhapšeni su oko 17 časova.

Nakon ovog hapšenja, objavljeno je da su uhapšena četvorica osumnjičenih u ovom slučaju, kao i rođeni sin osumnjičenog Gorana Džonića, koji je i odao svoje saučesnike. 

Pogledajte kako je izgledala policijska akcija:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi