Region

PRIVEDEN I SIN OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Pošto su privedena četvorica muškaraca u Nišu u vezi sa ubistvom porodice Đokić, priveden je i sin Gorana Džonića koji je optužen za ubistvo porodice.

Izvor: Kurir/marko smiljanić/Facebook/Privatna arhiva

Sin Gorana Džonića koji je uhapšen živio je u naselju Pantelej u Nišu i bio je vatrogasac kao i njegov otac. Drugi sin Gorana Džonića radi u vojci.

Podsjećamo, nakon saslušanja osumnjičenog za ubistvo tročlane porodice Đokić iz Aleksinca - Gorana (57), Gordane (56) i Lidije (26) - Gorana Džonića, inače brata od tetke ubijenog Gorana, policija u Nišu privela je četvoricu muškaraca koji se terete da su bili saučesnici u ovom zločinu.

Dvojica od privedenih su braća K. M. i K.M iz sela Moravac, treći muškarac je M. M iz Žitkovca, bivši pripadnik MUP-a iz Beograda koji je bio u zatvoru zbog razbojništva nakon čega mu je oduzeta licenca, a četvrti je D.M. iz Ozrena.

Podsjećamo, Džonić je u prvobitnoj izjavi za policiju rekao da je njegov sin možda ubica porodice Đokić, a takođe je saslušana i supruga okrivljenog.

Osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić uhapšen je u četvrtak uveče, kada su objavljeni novi detalji zločina. Procurela je i fotografija, detalji njegovog ponašanja na sahrani i količina novca koja je navodno nestala iz automobila.

Pogledajte i fotografije prvooptuženog za trostruko ubistvo:

Tagovi