Region

UHAPŠENI JE ROĐAK PORODICE ĐOKIĆ?! Evo šta je policija zatekla kod osumnjičenog za STRAVIČNO ubistvo!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

MUP Srbije je saopštio detalje hapšenja.

Izvor: Kurir/Marko Smiljković

Ta informacija je potvrđena iz  srpskog Ministarstva unutrašnjih poslova, uz informaciju da je pronađena i značajna količina novca koja je navodno pripadala ubijenoj porodici.

Kako "Novosti" saznaju, osumnjičeni za ubistvo je rođak Đokićevih.

Takođe, u prostorijama, to jest na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, kako je saopšteno, bez sumnje bili deo ovog surovog ubistva.

Podsjećamo, jedna od pretpostavki za motiv ubistva bio je i dug na kamatu, mada nisu isključivane ni mogućnosti pljačke ili osvete zbog nekog konflikta iz prošlosti.

Ovo je mjesto na kome su pronađena tijela porodice Đokić (sadržaj može biti uznemirujući):

Podsjećamo, porodica Đokić je poslednji put viđena u selu Žitkovac kod Aleksinca a potraga za njima je počela 26. septembra. Nakon nestanka, Đokići su poslednji put viđeni u selu Moravac gdje živi Goranova majka 29. septembra u 00:20 časova kad su krenuli ka svojoj kući u Aleksincu. Međutim, oni nisu išli uobičajenim putem odnosno nisu skrenuli na prvoj raskrsnici, već su se zaputili kontraputem. Nedaleko od automobila koji je pronađen drugog oktobra, policija je pronašla i više ljudskih tijela, pokrivenih lišćem i granama, za koje je utvrđeno da su Goran (57), Gordana (56) i Lidija Đokić (26).