LUDO I BRZO

SINANOV SIN U PRITVORU: Ovo su detalji FILMSKE POTJERE u Beogradu - luda vožnja, kokain i POTJERNICA 

Autor Gordana Bojanić Izvor Informer

Više puta osuđivani Rašid Sakić (43), sin poznatog pokojnog pjevača Sinana, i njegov prijatel S. Đ. (36), "golfom" su bježali od policije i divljali po ulicama. Po zaustavljanju, utvrđeno je da je za Rašidom raspisana potraga, a da je vozač bio pod uticajem kokaina.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/INSTAGRAM/PRINTSCREEN/KURIR.RS

Rašid je uhapšen preksinoć zajedno sa prijateljem, na beogradskoj opštini Voždovac, nakon haosa koji su izazvali opasnom vožnjom.

On se nalazio na suvozačkom sjedištu u "golfu" njemačkih registracija, koji je patrola saobraćajne policije oko ponoći pokušala da zaustavi.

Vozač "golfa" S. Đ. (36) nije stao, pa su on i Sakić posle "filmske" potjere u saobraćaju na kraju zaustavljeni. Tada je ustanovljeno da je za Rašidom raspisana potraga zbog bjekstva iz kućnog zatvora, dok je S. Đ. navodno bio pod dejstvom opojne droge kokain.

Iz policije kažu da su Rašid Sakić i njegov prijatelj tokom pokušaja bjekstva "golfom" prošli 3 semafora na kojima je bilo upaljeno crveno svjetlo.

"Automobil je konačno zaustavljen u Zemljoradničkoj ulici. Samo pukom srećom niko nije povrijđen tokom ove potjere. Odmah je utvrđeno da S. Đ. nema vozačku dozvolu i da je upravljao pod dejstvom kokaina, te da je za suvozačem Rašidom Sakićem raspisana potraga. Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati", objasnio je izvor iz policije.

Podsjetimo, Rašid Sakić je sin iz prvog braka pokojnog pjevača Sinana Sakića od ranije je poznat policiji, a sada je navodno osumnjičen za razbojništvo u Sarajevu. Sakić iza sebe ima pozamašan policijski dosije, a za njim je prošle godine rapisana potraga nakon što je slomio nanogicu i pobjegao iz kućnog zatvora.

Tagovi