JEZIVO

SKANDAL! AMERIKANAC SNIMAO DEVOJKE NA ADI CIGANLIJI: Zumirao intimne delove, pa sve okačio na Jutjub! (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Vern Danke je video bloger iz Amerike koji već duže vreme boravi u Beogradu, beležeći detalje svog putovanja na mreži JuTjub. Međutim, jedan od snimaka koji je napravio na Adi Ciganliji podigao je veliku buru u javnosti.

Izvor: Youtube/screenshot/Hey Vern Travel

Kako je sam rekao, Amerikanca Verna je Beograd prosto oduševio. Od noćnog života do obavezne posete Kalemegdanu, dopada mu se sve što srpska prestonica ima da ponudi. Ipak, jedan od snimaka koje je napravio naišao je burne reakcije u javnosti, jer se kroz simpatične dogodovštine ronjenja po Adi i vožnje "vozićem" provukao i jedan jeziv motiv.

"Idemo na najvrelije beogradsko kupalište... Šeta se pored vode, tako da je prijatno", rekao je on, a zatim su usledili snimci ljudi sa plaže, sa akcentom na devojke u kupaćim kostimima.

On je akcentovao devojke u modernim kupaćim kostimima, ne vodeći računa o tome da li je devojka koju snima maloletna ili punoletna.

"Ako dođete, definitivno ćete želeti da budete ovde", govorio je tokom snimanja videa, dok je povremeno zumirao devojke koje su se kupale ili sunčale.

Vern je zatim došao na briljantnu ideju da prošeta pored nudističkog dela plaže na Adi. 

"Došli smo do kraja plaže... Ovo su vam golaći", rekao je dok je kamerom zumirao ljude koji su se u tom trenutku obnaženi kupali na Adi.

Evo nekih od scena koje je Vern zabeležio: