Region

Ljekari hitno reagovali tokom ispitivanja dječaka ubice

Autor Anđela Vukčević Izvor Kurir

U toku je saslušanje dječaka ubice u svojstvu svjedoka.

Izvor: Kurir/ Zorana Jevtić

Ljekari, koji borave u zgradi Specijalnog suda tokom ispitivanja dječaka ubice, intervenisali su u sudnici pošto je on tokom ispitivanja naglo promijenio boju u licu. Kako saznajemo, ljekari su ga pregledali, izmjerili mu pritisak i ispitvanje tinejdžera koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbJeđenja je nastavljeno.

Sudija je pitao svJedoka kako se osJeća i da li može da nastavio da odgovara na pitanja, na šta je on odgovorio potvrdno. Pošto su i lJekari konstatovali da njegovo zdravstveno stanje nije narušeno, ispitivanje je nastavljeno - otkriva izvor Kurira.

Podsjetimo, svjedočenje maloljetnog ubice o zločinu, ali i svemu onome što mu je prethodilo počelo je nešto posle 10 sati. Uz dvije kraće pauze, on već gotovo tri sata odgovara na pitanja.

Pitanja mu je postavljao glavni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Nenad Stefanović, zatim advokati a posle pauze koja je bila određena ispitivanje su nastavili roditelji ubijene djece - kaže izvor Kurira.

Kako je Kurir pisao, prema nezvaničnim infomracijama, roditelji su pripremili više od 250 pitanja za ubicu svoje djce