Region

Okršaj nožem nakon rasprave: Turčin izbo Azerbejdžanca u Beogradu

Autor Miloš Škrbić

Okrivljenom se stavlja na teret da je, nakon verbalne rasprave sa oštećenim G. G. (48), državljaninom Azerbejdžana, nožem oštećenom zadao ubodnu ranu u predijelu stomaka.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Po nalogu javnost tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Zemun donijeli su rešenje o zadržavanju državljanina Turske uhapšenog K. S. (62), zbog postojanja osnovanje sumnje da je izvršio krivično djelo Teška tjelesna povreda.

Okrivljenom se stavlja na teret da je, nakon verbalne rasprave sa oštećenim G. G. (48), državljaninom Azerbejdžana, nožem oštećenom zadao ubodnu ranu u predijelu stomaka, kojem su potom u KBC Bežanijska kosa konstatovane teške tjelesne povrede u vidu oštećenja tankog crijeva.

Na saslušanju u tužilaštvu okrivljeni je, u prisustvu branioca i sudskog prevodioca za turski jezik, u potpunosti priznao izvršenje krivičnog djela koje mu se stavlja na teret. Imajući u vidu da je okrivljeni strani državljanin i da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bjekstva, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je Trećem osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog za određivanje pritvora prema okrivljenom, koji je riješenjem suda i određen.