Region

Maloljetnici opljačkali pumpu, vlasnik ih tukao i tjerao da se šišaju:Roditelji zvali policiju

Autor Aleksandar Blagić

Tri maloljetnika opljačkala su benzinsku pumpu u selu kod Bele Crkve nakon čega ih je vlasnik pumpe navodno tukao i maltretirao.

Izvor: Kurir/Damir Dervišagić

Tri maloljetnika starosti 12, 14 i 15 godina opljačkala su benzinsku pumpu 25. avgustu u jednom selu kod Bijele Crkve. Ukradeni su novac i energetska pića, a vlasnik pumpe je navodno djecu tukao i maltretirao.

Roditelji maloljetnika obratilii su se policiji i sve prijavili policiji. O slučaju je obaviješteno i Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu.

"Tinejdžeri su se, navodno, unapred dogovorili da opljačkaju benzinsku pumpu, što su i uradili u nedelju 25. avgusta. Dva dana kasnije, 27. avgusta djeca su preživela pravi horor kada ih je, kako se sumnja, vlasnik benzinske pumpe pretukao i terao da 'za kaznu' na ćelavo šišaju jedan drugog ispred objekta koji su prethodno opljačkali. Navodno, vlasnik pumpe u selu kod Bele Crkve tu se nije zaustavio već je uzeo mobilni telefon i snimao ih dok oni plaču i međusobno se šišaju mašinicom za šišanje. Takođe, jedan od dječaka zadobio je udarac u nos, te mu je kost slomljena", rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Oba slučaja, i pljačka pumpe i zlostavljanje maloljetnika, prijavljena su policiji. Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu.

"Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu je 29. avgusta zaprimilo izvještaj od Policijske stanice Bela Crkva o spornom događaju, te je sada u toku prikupljanje potrebnih obavještenja", saopštilo je Osnovno tužilaštvo u Vršcu.