Region

OVO JE LICE ZLA! Lav sa suprugom Martinom OTROVAO DJECU, pa skočili sa 17. sprata u Novom Sadu! (FOTO)

Autor Anđela Vukčević Izvor Kurir

Svi su se pitali ko je čovjek koji je bez milosti ubio svoje sinove, jednogodišnjeg i četvorogodišnjeg dječaka, a nakon pet mjeseci od jezivog događaja Kurir je došao u posjed fotografije Lava Petrovića Suvajdžića.

Izvor: privatna arhiva

Lav Petrović Suvajdžić (25) skočio je 1. marta sa 17. sprata novosadskog solitera zajedno sa svojom suprugom Martinom Petrović Suvajdžić (23). Nakon što su identifikovani, inspektori su otišli na adresu prijave boravišta bračnog para na Petrovaradinu, gdje ih je zatekao jeziv prizor - nađena su tijela dva dječaka.

Svi su se pitali ko je čovjek koji je bez milosti ubio svoje sinove, jednogodišnjeg i četvorogodišnjeg dječaka, a nakon pet mjeseci od jezivog događaja Kurir je došao u posjed fotografije Lava Petrovića Suvajdžića.

Izvor: Kurir

Kako smo ranije pisali, u večernjim časovima 1. marta stranari solitera u novosadskom naselju Liman prijavili su da u dvorištu u lokvi krvi leže dva tijela jedno pored drugog. Policija i ekipa Hitne pomoći izašla je na teren, ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt dvoje mladih. Pošto kod sebe nisu imali lična dokumenta, kao ni telefone, a na sve to ni stanari novosadskog solitera nisu znali o kome je riječ, identifikacija je potrajala.

Kada je utvrđen identitet poginulih, policija je otišla na adresu prebivališta bračnog para Petrović Suvajdžić, koji su inače iznajmljivali kuću na Petrovaradinu. Pripadnici MUP Srbije ušli su u kuću i zatekli horor - tijela dva dječaka bila su u prostoriji. Ljekari su pokušali reanimaciju, ali su djeca već neko vrijeme, nažalost, bila mrtva. Tijela su prevezena na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu. Danima je Srbija bila u šoku zbog ubistva i samoubistva mlade porodice. Tek juče stigli su konačni rezultati obdukcije ubijene djece, koji su pokazali da su roditelji dečake otrovali lekovima za alergiju i etil alkoholom.

Dječaci su u organizmu imali lek difenhidramin koji se koristi kao lek protiv alergije i etil alkohol. Utvrđeno je da je jedno dijete imalo i povrede po tijelu, ali te povrede nisu bile kobne. Nije isključeno ni da je bračni par tukao djecu, ali to nažalost, neće moći da se utvrdi - podsjeća izvor.

Inače, surpužnici su sahranjeni odvojeno. Martinina porodica u Bačkom Petrovcu 6. marta sahranila ju je zajedno sa dječacima i to po slovačkim običajima, dok je Lav Petrović Suvajdžić sahranjen 9. marta na Novom groblju u Beogradu. Kako smo tada izvještavali, Lava je na večnji počinak ispratio samo jedan stariji čovek i grobari koji su kopali raku.

Tokom uviđaja iznajmljene kuće na Petrovaradinu gdje je porodica živjele neko vrijeme, inspektori su našli brojne motive egipatskog zagrobnog života, pa se veruje da su supružnici bili u kandžama sekte. Komšije para ranije su ispričale da su uglavnom viđali ženu sa decom, dok su Lava ređe viđali i opisivali ga kao jako čudnog tipa.