Region

BRUTALNO ISTUKAO MUŠKARCA KOJI JE GURAO KOLICA SA BEBOM! Unakazio ga, Dragan stavljen u vještačku komuIO

Autor Uroš Matejić

Bijesan izašao iz vozila i nakon kraće verbalne rasprave pesnicama počeo da udara Dragana.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Dragan R. (36) primljen je, u petak u Urgentni centar u Beogradu, sa polomljenim kostima na licu i zbog težine povreda stavljen u vještačku komu. Zbog nanošenja teških tjelesnih povreda policija je odmah uhapsila L. T. (19) i odredila policijsko zadržavanje.

L. T. je, u petak, kolima "audi" izlazio sa parkinga i tada je došao u sukob sa Draganom koji je gurao kolica sa bebom, a pored njega išla supruga. Nesrećni čovjek uplašio se da će mu mladi vozač udariti kolica sa djetetom, udario je rukom u zadnji dio automobila i obratio se vozaču da gleda kuda vozi.

Najvjerovatnije, besan zbog takvog poteza L. T. je izašao iz vozila i nakon kraće verbalne rasprave pesnicama počeo da udara Dragana. Kada se nesrećni čovjek onesvijestio i pao na pod nastavio je da ga, navodno, šutira. Bahati vozač dao je gas i napustio mjesto obračuna, ali se ubrzo vratio i predao policiji.

Svjedok jezivog pebijanja Dragana R. bila je njegova supruga, ali i nekoliko prolaznika. Istragu vodi Prvo osnovno javno tužilaštvo, a L. T. je napisana krivična prijava za nanošenje teških tjelesnih povreda.