Region

"PRIZNAJEM KRIVICU, REAGOVALA SAM SRCEM" Oglasila se majka koja je napala učiteljicu kod škole na Vračaru

Autor Aleksandar Blagić

Žena koja je napala učiteljicu iz Osnovne škole na Vračaru priznala je krivicu.

Izvor: mondo/stefan stojanović/facebook

Nakon što je pretučena nastavnica biologije u Osnovnoj školi Jovan Dučić na Novom Beogradu u četvrtak u popodnevnim časovima, samo nekoliko sati kasnije napadnuta je i učiteljica iz Osnovne škole Sveti Sava na Vračaru. Javnost je uznemirena zbog nasilja nad prosvjetnim radnicima, a nakon što je žena koja je napala učiteljicu na Vračaru prvobitno tvrdila da je isprovocirana, sada priznaje krivicu i kaje se.

Apsolutno priznajem krivicu. Počupala sam učiteljicu jer sam bila izazvana njenim ponašanjem i revoltirana, reagovala sam srcem, a ne mozgom. To nije opravdanje, da se razumijemo, ali pretpostavljam da bi mnogi u mojoj situaciji reagovali isto, a ne daj bože nikom da se nađe u mojoj situaciji", izjavila je majka koja je sa suprugom napala učiteljicu na Vračaru.

Da podsjetimo, roditelji su napali učiteljicu nakon izlaska iz autobusa po povratku sa rekreativne nastave. Otac djevojčice je navodno pljunuo učiteljicu nakon čega ju je gurnuo, a potom ju je majka devojčice čupala za kosu do te mere da ju je oborila na pod.