Region

RASPRAVA O RONALDU I MESIJU U SUDNICI: Šok-zahtjev advokata! Odloženo suđenje Darku Šariću

Autor Anđela Vukčević Izvor Kurir

Suđenje Darku Šariću i ostalim optuženima za diskreditaciju i planiranje ubistva svjedoka saradnika u drugom postupku, Nebojše Joksovića, odloženo je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu

Izvor: MONDO/Stefan Stojanovć

Advokat Duška Mirkovića, Milenko Cvijović sudu je dostavio ljekarski nalaz u kom se navodi da on ima zdravstvene probleme i da nije u stanju da prisustvuje suđenju.

Predlažemo da se odloži, advokat Dalibor Katančević je jedini branilac Bojana Stanojkovića, mislim da je dostavio dokaz da je službeno odsutan, ali i da ima zdravstvene probleme - rekao je njegov kolega, advokat Marko Janković koji sa Katančevićem brani Darka i njegovog brata Duška Šarića.

Janković je zamolio sud i da zbog Evropskog prvenstva u fudbalu, za koje su on i Katančević već kupili karte, sledeće suđenje zakazano za 27. jun ne bude održano, ali sudija nije pristao na to.

Možda ste vi Ronaldo a Katančević Leo Mesi ovdje u sudnici, ali niste vi fudbaleri, i bez njega može da se igra. Nećemo zbog fudbala da odlažemo glavni pretres, sledeće zakazano je za 27. jun - rekao je sudija Zoran Šešić, posle čega je advokat Janković rekao da će se potruditi da se snađu.

Sudija je optuženima i njihovim braniocima dostavio dokument tužioca Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, odnosno nove poruke sa Skaja koje predlaže da se izvedu kao dokaz.