Region

KONAČNO SAZNAJEMO ISTINU O SUDBINI TIJELA DANKE ILIĆ? Janković stigao u tužilaštvo, na rukama i nogama lisice

Autor Anđela Vukčević Izvor Kurir

Riješio da progovori.

Izvor: Kurir/ Nemanja Nikolić

Srđan Janković (50), koji se sumnjiči da je vozio službeni automobil JKP "Vodovod" kojim je 26. marta u Banjskom polju udarena Danka Ilić (2), stigao je danas u Više javno tužilaštvo u Zaječaru, gdje će biti saslušan i iznijeti odbranu.

Jankovića su dovezli kolima marice, u pratnji policije, i sa lisicama na rukama i nogama uveden je u zgradu Tužilaštva.

On je ranije preko branioca poručio da više ne želi da se brani ćutanjem.

Srđan Janković će se danas naći pred Višim javnim tužilaštvom u Zaječaru, a nadamo se da će njegovo saslušanje donijeti odgovore na mnoga pitanja, pa samim tim postoji mogućnost da se otkrije gdje je tijelo Danke Ilić - rekao je ranije izvor Kurira.

Nakon što je potvrđeno da će Janković biti saslušan danas, 4. juna, za Kurir se oglasio njegov advokat, Živadin Bogdanović.

Janković više ne želi da se brani ćutanjem, sve će se saznati kada bude izašao pred tužilaštvo. Za sada toliko mogu da kažem - poručio je Jankovićev branilac.

Podsjećanja radi, Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju, gde je iz Bora došla sa mamom i starijim bratom. Za taj zločin su osumnjičeni Dejan Dragijević (50) iz Zlota i Srđan Janković (50) iz Luke, obojica radnici JKP „Vodovod“ Bor. Dejanov otac, Radoslav Dragijević (73) uhapšen je 6. aprila zbog sumnje da je pomogao sinu da premesti tijelo djevojčice koju je prethodno, po sopstvenom priznanju, udavio rukama. Tada je uhapšen i Dejanov brat, Dalibor (40), koji je samo dan kasnije preminuo u prostorijama PU Bor.