Region

SNIMAK NAPADA U PEKARI NA NOVOM BEOGRADU! Navijač brutalno pretukao mladića, a onda ga nožem ubo u grudi (VIDEO)

Autor Uroš Matejić

Navijači su se u ranim jutarnjim satima u pekari sukobili sa dvadesetdvogodišnjim mladićem, nakon čega ga je Stefan S. nožem koji je imao kod sebe ubo u predjelu rebara.

Izvor: Kurir

U noći između subote i nedelje, kada je u centru grada ubijen Stefan Savić (23), srpski reprezentativac i talentovani MMA borac, a M. S. (32) koji je pokušao da pomogne ubijenom mladiću teško ranjen, u jednoj pekari na Novom Beogradu, takođe u napadu nožem teško je povrijeđen P. S. (22). Zbog napada u pekari, policija je identifikovala i uhapsila Stefana S. (28) i Jovana J. (28). Njiima je na teret stavljeno nasilničko ponašanje i nanošenje teških tjelesnih povreda.

"Prema operativnim podacima, uhapšeni napadači su navijači Partizanove navijačke grupe 'Vandal bojs'. Na snimku koji su zabilježile kamere u pekari u kojoj se napad dogodio, vidi se koškanje ali i kako Stefan S. u ruci drži nož i teško povrijeđenog mladića ubada u grudi", otkriva izvor Kurira.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni navijači su se u ranim jutarnjim satima u pekari sukobili sa dvadesetdvogodišnjim mladićem, nakon čega ga je Stefan S. nožem koji je imao kod sebe ubo u predjelu rebara.

"Istragu protiv osumnjičenih je preuzelo Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, pošto tužiteljka Milena Božović koja je bila dežurna te noći u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, napad nije kvalifikovala kao pokušaj ubistva mladića nožem, već kao nanošenje teške tjelesne povrede i prebacila ga u rad nižem tužilaštvu", otkriva izvor Kurira.

Podsjetimo, tužiteljka Milena Božović koja je bila dežurna u noći između subote i nedelje, nije izašla ni na uviđaj zločina u kom je ubijen MMA borac Stefan Savić, pa je policija sama morala da prikuplja dokaze na mjestu zločina.

"Ona nije izašla na uviđaj ubistva Stefana Savića u centru Beograda i pokušaj ubistva još jednog mladića, ali ni kasnije na Novi Beograd. Zločin u pekari čak nije kvalifikovala ni kao pokušaj ubistva", kaže izvor.