Region

UBIJENI MMA REPREZENTATIVAC RADIO KAO OBEZBJEĐENJE U KLUBU: Čekao stipendiju, sumnja se da je ovo motiv napada

Autor Ivana Lazić

Stefan Savić (23), ubijen je na Dorćolu, a radio je kao obezbeđenje u klubu.

Izvor: Youtube/ Triangle TV /Screenshot

Srpski MMA reprezentativac Stefan Savić (23) ubijen je u noći između subote i nedelje, a radio je kao obezbeđenje. Stefan je ubijen na Dorćolu, a prema nezvančnim informacijama, došlo je do svađe, posle koje je napadač izbo Savića koji je preminuo na putu do bolnice.

Stefan Savić je čekao da dobije stipendiju, pa je za to vrijeme radio kao obezbjeđenje u noćnim klubovima. Vjerovatno je došlo do nekog sukoba, što je Stefana koštalo života.

U MMA savezu su svi u šoku jer se radi o momku kog su svi mnogo voljeli, kažu da nije bio problematičan niti je ikada ulazio u konflikte.

 Kako se nezvanično saznaje, policija vjerovatno traži i snimke sigurnosnih kamera. Starija gospođa koja živi u Dobračinoj ulici navodi da noćas nije čula ništa, međutim dodaje da su upravo na ovoj lokaciji sukobi veoma česti. "Stalni su okršaji, ranije je bilo pucnjava, pa i bacanja bombi", kaže uplašena žena.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, najvjerovatnije je došlo do svađe u klubu, nakon čega je počelo gurkanje ispred kluba, da bi dvojica kenula da ga jure uz Dobračinu ulicu. Stefan je bježao, ali su ga sustigli, a jedan ga je izbo nožem. Kad su ga izboli, nastavili su ka Gundulićevom vijencu. Takođe, policija je pronašla i automobil u Dunavskoj ulici.