Region

"UMJESTO DA SLAVE ROĐENDAN, SPREMAJU MU SAHRANU" Detalji nesreće kod Šapca, sumnja se da je ovo uzrok tragedije

Autor Aleksandar Blagić

Mladić D.J. (20) nastradao je u nesreći kod Šapca dvije nedjelje pred rođendan.

Izvor: Kurir/Petar Aleksić

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u mjestu Varna kod Šapca, stradao je mladić D.J. (20) koji je, kako se sumnja, sletio sa puta u kanal usljed neprilagođene brzine. Stradao je svega dvije nedjelje pred svoj 21. rođendan.

"Pretpostavlja se da se saobraćajna nesreća dogodila kada je automobil kojim je upravljao iz smjera Tekeriša ka Šapcu izletio iz krivine. Tom prilikom prešao je u suprotnu traku i kako se pretpostavlja udario je u kanal ali ni tu se nije zaustvio automobil je , sudeći po tragovima ponovo izašao na put isprevrtao se i ponovo je automobil upao u kanal za odvod vode. U toku prevrtanja sumnja se da je nesrećni mladić ispao iz vozila kroz zadnje staklo i da je i sam upao u kanal. Tom prilikom zadobio je povrede usljed kojih je preminuo na mjestu nesreće", rekao je jedan od poznanika stradalog mladića.

Prema njegovim riječima, nastradali mladić je iz mjesta Bojića. Sumnja se da je uzrok tragedije brzina kretanja.

"Nažalost, on je nastradao dvije nedjelje prije rođendana. Umjesto da se oni koji su ga voljeli spremaju da sa njim proslave rođendan, sada se spremaju za sahranu", dodao je poznanik.

Hitna pomoć je konstatovala smrt na licu mjesta. Vjeruje se da je D.J. sam bio u automobilu.