Region

ZAVRŠEN PREDIZBORNI SKUP SNS U ARENI! Vučić: "Biće pritisci oko Kosova i Metohije, nikada nećemo okrenuti leđa od njih"

Autor Aleksandar Blagić

Srpska napredna stranka je održala veliki predizborni miting u beogradskoj Areni koji je počeo u 17 časova i na kojem su se obratili predsjednik stranke Miloš Vučević i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

U beogradskoj Areni u 17 časova je počeo veliki predizborni miting Srpske napredne stranke. Prepuna hala je dočekala predsjednika stranke Miloša Vučevića i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Biće veliki pritisci oko Kosova i Metohije. Ja ću da vas podsjetim na slučaj Banjska, i samo se sjetite kako su svi reagovali na političkoj sceni Srbije. U jednom danu okrenuli su leđa srpskom rodu, i krenuli da optužuju srpskog predsjednika. Jedino znaju je da optužuju Srbiju. Teški su trenuci na KiM, ali mi nikada nećemo okrenuti leđa od njih. Pozdrav našoj braći, uvijek ćemo biti sa njima", rekao je Vučić.

Pogledajte fotografije obraćanja iz beogradske Arene

Prije predsjednika Srbije obratile su se brojne ličnosti iz svijeta kulture, politike,... Govorilo se o brojnim temama i pozvani su svi simpatizeri stranke da izađu na glasanje u nedjelju 17. decembra ove godine.

Pogledajte fotografije iz beogradske Arene