Region

STRAVIČNO! POLICAJKA ODALA MONSTRUMU GDJE SE KRILA NJEGOVA SUPRUGA SA BEBOM? Tužilaštvo provjerava šokantne informacije

Autor Ivana Vlajković

Policajka je odala ubici iz Gradačca gde se nalazila njegova nevjenčana supruga.

Nermin Sulejmanović
Izvor: youtube.com/Dnevni avaz

Tužilaštvo provjerava navode da li je policijska službenica Dženana Selimović otkrila trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću gdje se nalazi njegova nevjenčana supruga N. H. koju je brutalno prebio, a zatim ubio. Zločin je prenosio uživo na Instagramu.

Avaz navodi da je Sulejmanu lokaciju otkrila upravo Selimović i da je MUP Tuzlanskog kantona o tome obavijestio postupajuću tužiteljku. Ukoliko se to pokaže tačnim, a sve informacije govore da je tako, riječ je o skandaloznom činu. Tetka ubijene N. rekla je ranije da je nesrećna žena bila kod nje sedam dana sa djetetom prije nego što ju je krvnik pronašao. "Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju, osmi dan je saznao gdje se krije", rekla je.

Tetka tvrdi da je samo policija znala mjesto na kojem se N. skrivala. "Žalila se da ima problema i zato je i pobjegla kod mene sa djetetom od tog nasilnika", kaže skrhana tetka.

Pomahnitali Nermin Sulejmanović, podsjetimo, tokom krvavog pohoda usmrtio je u petak tri osobe. Takođe je i troje ljudi ranio.