Region

"NA TEBE JE OTVOREN LOV, SAMO DA ZNAŠ"! Muškarac koji je spasio bebu iz lokve krvi u Gradačcu prima STRAVIČNE PRETNJE

Autor Ivana Vlajković

Emir koji je spasio bebu nakon što joj je majka ubijena u Gradačcu primio je stravične pretnje.

Izvor: Instagram / Drustvene mreze

Nakon ubistva N. H. vlasnik teretane Emir Dž. spasio je njenu bebu koja je ležala u lokvi krvi. Nakon toga primio je stravične prijetnje. Inače, u njegovoj teretani, kao instruktor, radio je Nermin Sulejmanović koji je ubio svoju nevjenčani suprugu u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca i još dvoje ljudi. Tri osobe je ranio. 

"Da, spasio sam bebu, bila je spuštena na pod u lokvu krvi. Sada je kod mene, na sigurnom... Prizor je bio jeziv. Nesrećnu suprugu je isprebijao, bila je neprepoznatljiva. Mi se znamo dugo, on je radio kod mene, nikad nikakvih problema nije bilo. Ne znam kako je došlo do ovoga", rekao je Emir.

Nakon što se u medijima pojavila informacija da je spasio dijete, suočio se sa pretnjama na društvenim mrežama. "Od večeras je na tebe otvoren lov, samo da znaš", napisao je jedan muškarac. Podsjećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevjenčane supruge, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

Izvor: Društvene mreže / screenshot

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dijete.