Region

SUD ODBIO PREDLOG POLICIJE DA MONSTRUMU ZABRANI PRILAZAK SUPRUZI! Objavljen dokument, 4 dana kasnije napravio MASAKR

Nermin Sulejmanović ubio je troje ljudi i ranio još troje u krvavom piru u Gradačcu. Bodibilder i osuđivani kriminalac, koji je na kraju tog masakra izvršio samoubistvo, prvo je ubio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, ostavivši njihovo dijete u lokvi krvi.

Izvor: Instagram/screenshot/iron_bb24

Kasnije je ubio i dvojicu turskih državljana, oca i sina, kako se saznaje, iz osvete zbog ranijih neraščišćenih računa.

Nermina je supruga više puta prijavljivala za nasilje u porodici, a na kraju se od njega sa djetetom sakrila kod tetke, odakle ju je nasilnik oteo i odveo u vikendicu gde ju je i ubio.

Nizama je početkom avgusta, sa modricama na licu i tijelu, pomoć je tražila od policije Tuzlanskog kantona. Bojala se da svjedoči, samo je tražila pomoć.

Policija je 7. avgusta od Opštinskog suda u Gradačcu zatražila da se Nerminu Sulejmanoviću zabrani prilazak supruzi Nizami, međutim, njihov zahtev nije uslišen.

"Odbacuje se zahtjev MUP-a TK za izricanje predložene zaštitne mjere zabrane uznemiravanja i uhođenja osobe izložene nasilju i zaštitna mjera približavanja žrtvi nasilja, te se postupak obustavlja", presudio je sudija opštinskog suda iz Gradačca, objavila je Istraga.ba, a portal je imao i uvid u rješenje suda.

Četiri dana kasnije došlo je do krvoprolića.

Nermin je ubistvo svoje supruge prenosio uživo na Instagramu i tada se moglo čuti: "Hajde, k…, reci zašto si me prijavila policiji".