Region

SRPKINJI U GRČKOJ ISPAO TELEFON U MORE, A ONDA JE DOŽIVJELA ŠOK! Izgubila važne podatke, tražili joj 1.000€

Autor Ivana Vlajković

Srpkinji u Skijatosu je ispao telefon u more, tražili joj 1.000 evra.

Izvor: Mondo/Sanja Čurćić

Anita Živković iz Niša je tokom vikenda nakon izleta na Skijatosu doživjela pravo razočarenje. Telefon kojim je zabeležila fotografije i video-zapise joj je ispao u more, a osim toga izgubila je i sve važne poslovne kontakte

Ona je pomoć zatražila od profesionalnih ronilaca, ali su joj naglasili da bi takva usluga koštala 1.000 evra. Od toga je odustala, a dobri ljudi iz lokalne turističke agencije u Grčkoj su se sami ponudili da joj pomognu, s obzirom na to da se rekreativno bave ronjenjem.

"Bio je tu i vlasnik agencije, ja sam im sve ispričala. Rekli su da idu u srijedu tamo, da on zna da roni i da će pokušati da ga izrone. Zvali su čak i neke ljude ako budu mogli da mi pomognu da izvučemo telefon", rekla je Anita u prvom razgovoru. Danas su otišli na mjesto gde je zabilježeno da je telefon ispao, a epilog nije onakav kakvom se nadala.

"Objasnili su mi momci da je dubina velika, a ovih dana su bile struje jake i kažu da može da bude u krugu od par kilometara, a zaista da mučim ljude da traže - bilo bi previše. Slike sam ponovila, uzeću novi telefon, a slike do par dana prije incidenta je "cloud" uspio da sačuva", kazala je Anita.

BONUS VIDEO: 

Tagovi