Region

ON JE POLUDIO KADA JE VIDIO ŠTA NOA RADI SA KENGUROM: Ispovijest drugarice otkriva nepoznate detalje

Autor Aleksandar Blagić

Danas je sahranjena Noa Milivojev (18), a njena drugarica Marija je u velikoj ispovijesti govorila o ubici i njihovom emotivnom odnosu.

Izvor: TikTok/noa.diva/Screenshot/Privatna arhiva

Danas je na groblju u Kovilju sahranjena Noa Milivojev, tiktokerka koja je brutalno ubijena u Beogradu. Na sahrani je bila drugarica i cimerka ubijene Noe, Ana Marija Pavlović koja je u velikoj ispovijesti govorila o njoj i O.D. (33), muškarcu koji je osumnjičen za ubistvo Noe Milivojev.

"Noa je bila super, odan prijatelj... žalila mi se da je O. maltretirao, tukao je i psihički se iživljavao. Nije pričala da joj je prijetio, ali je tjerao je da drogira, a ona je imala hormonsku terapiju. Zadnji put sam je vidjela 17. juna, uvijek mi se javljala 20 minuta prije nego što bi krenula od dečka kući, a tada se nije javila dva dana i zvala sam njenu majku, pa je prijavljen nestanak. Bila sam u šoku kada sam čula da je ubijena. Prvo sam čula da je obješena, pa da je isječena", rekla je ona.

Otkrila je gdje i kako su se upoznali O.D. i Noa Milivojev. Pomenula je i Kengura, osobu sa kojom se Noa snimala za "TikTok".

"Njih dvoje su se upoznali na aplikaciji. On je bio ljubomoran strašno, ludio je kada bi vdio šta radi sa Kengurom na Tik-toku. Ja sam mislila da je Kengur okej, kada sam vidjela lajv, bila sam užasnuta. Posle lajva O. je bio okej, al je onda jedan dan samo flipnuo. Ni Noa nije htjela nikoga da upozna sa O. i ona je bila ljubomorna... Inače, čudno mi je da Noin brat blizanac nije na sahrani", zaključila je ispovijest Ana Marija Pavlović riječima "Djevojke, vodite računa!"

BONUS VIDEO: