Region

GLUMICA IZNENADA PREMINULA, CIJELI GRAD SE OPRAŠTA OD NJE: Suprug slomljen - "Nisam stigao na vijreme, izvini ljubavi"

Autor Ivana Lazić

Mlada glumica iz Paraćina, Marija Stevanić, iznenada je preminula, a od nje se pored supruga, oprostio veliki broj prijatelja i poznanika.

Izvor: Facebook/printscreen/Branislav Stojanovic

Marija Stevanić, mlada glumica i slikarka iznenada je preminula prije nekoliko dana, a sahranjena je u ponedeljak. Od nje su se oprostili članovi porodice, prijatelji, pa čak i poznanici, a poruka kojom ju je na vječni počinak ispratio suprug Branislav, rasplakala je sve. Branislav, s kojim Marija ima sina, slomljen je od bola zbog tragičnog gubitka supruge. On se oglasio na svom profilu na Fejsbuku potresnim rečima:

"Izvini ljubavi, ovaj put nisam stigao na vrijeme. Nisi bila rođena za ovaj svijet. Nije te ni zaslužio", napisao je on i objavio vidio snimak njihovih fotografija u kojem je kao opis stavio:

"Volio sam te kao nikoga prije i voleću te zauvijek! Marija, muko moja", napisao je on.

Marija je bila i tatu majstor i plesačica, a veliki broj Paraćinaca oprostio se od nje.

"Koja riječ, koja misao, koja tuga, bol da ublaže. Tišina, samo tišina. Živote, da se nisi malo obrukao? Marija, ime lijepo si imala", glase riječi čovjeka koji je poznavao lijepu Mariju.

Paraćin je ostao bez jedne kreativne duše, jedne komšinice, majke, supruge, ćerke..

"Komšinice, nije trebalo ovako da bude! Neka te anđeli čuvaju, nadam se da ćeš 'tamo negdje' pronaći mir i spokoj koji nažalost na ovom svetu nisi imala!", oprostila se komšinica od mlade Marije.

Umrla je iznenada u večernjim časovima, a uzrok smrti nije poznat.

"Vjerujem u nešto, što je više od čovjekove potrebe za utehom. Utjehom, pred strahom od prolaznosti. Čovjek je voćka toga, plod, a svijest je ukus te voćke. To nešto drži i sve zvijezde da ne popadaju tek tako, haotično u bezdan. Vjerujem u dosta toga, čega se ljudi nisu još uvek sjetili. Čim ga se sete, to Nešto će početi da propada i moraću nešto novo i istinitije da pronađem", objavila je ova umetnica na Fejsbuku par mjeseci ranije.

BONUS VIDEO: