Region

VUČIĆ SE UPISAO U KNJIGU ŽALOSTI: Objavljene nove fotografije predsjednika Srbije u OŠ Vladislav Ribnikar iz više uglova

Autor Aleksandar Blagić

Objavljena je fotografija predsjednika Srbije Aleksandra Vučića dok je bio u posjeti Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Izvor: Kurir

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić upisao se u knjigu žalosti u OŠ Vladislav Ribnikar, a njegove fotografije iz škole objavio je portal "Kurir". Nakon što je poslanik Miroslav Aleksić u Skupštini rekao da ne veruje da je Vučić posetio školu, a "Kurir" objavio fotografiju da se to dogodilo, portal "Nova S" prenio da je fotografija izazvala sumnje da je riječ o fotomontaži. "Kurir" je potom objavio nove fotografije, koje još jednom potvrđuju da je Vučić posjetio OŠ Vladislav Ribnikar.

Predsjednik Srbije je školu na Vračaru posetio u pratnji direktorke, a o posjeti su bili obavješteni i roditelji koje je predsjednik primio, ali im je on rekao da ne želi o tome da obavještava javnost i pokazuje fotografije iz pijeteta prema djeci i njihovim roditeljima.

Izvor: Kurir

Predsjednik je u posjeti bio bez prisustva medija jer, kako je rekao, nekada ne obavještava javnost o svemu. "Otišao sam u školu u ranim jutarnjim satima, mislio sam da neću da zateknem nikoga osim direktorke, ali bilo je tu još ljudi, zatekao sam domara, nekoliko nastavnika, upisao se u knjigu žalosti, video mesto zločina i bio još više užasnut nego u trenutku kada sam čuo da se to dogodilo", rekao je Vučić nedavno.

Predsjednik Vučić nije vodio kamere i novinare ni kada je posjetio sela Dubona i Malo Orašje, gdje se sreo sa svim roditeljima ubijene djece, nije se slikao ni u Kliničkom centru kada je posećivao ranjenu djecu, a ni na sastanku sa roditeljima ubijene djece iz “Ribnikara”.

Izvor: Kurir