Region

ŽENA DAVI DJEVOJKU U CENTRU BEOGRADA JER SJEDI NA STEPENICAMA?!

Autor Sara Gajić

Na mrežama se pojavio uznemirujući snimak u kome žena napada djevojku jer sjedi na stepenicama.

Izvor: Instagram/Printscreen/moj_beo_grad rezerva

Pojavio se stravičan snimak nasilja koji je, sudeći po komentarima, podijelio javnost. Na njemu se vidi da vlasnica lokala prvo kaže djevojci da se skloni sa stepenica na kojima je sjedela, zatim je poliva vodom. Cijela svađa je eskalirala kada je žena počela da napada djevojku i da je davi u jednom momentu ispred tržnog centra na Zelenom vencu. Na mjestu incidenta se pojavila i policija da uzme izjave svedoka.

"Je l ja ovdje nešto propuštam, vlasnica lokala je zamoli da se pomjeri sa stepenica, mala namerno neće da se pomjeri jer prkosi, žena sa punim pravom poliva vodu ima potpuno pravo ispred svog lokala, da je ustala ne bi se ništa desilo. Mala kreće da fizički napada ženu na šta je žena odbija i drži je za vrat pritom je sve vrijeme smirena na šta mala kao najgora kalaštura izbacuje šlajmaru u facu ženi gdje ova krene da je udara malo jače. I na kraju ovo histerično vrištanje. Mala prva nije htjela da se pomjeri na molbu, prva je napala fizički, prva je pljunula ženu", jedan je od komentara.

"Bukvalno se vidi da je žena preskočila terapiju, ili ljekovi koje pije, su u nestašici u apotekama", "Da mi ovako napadne dijete došla bih da je pokidam zubima. Đubre isfrustrirano, smeta joj djevojka. Vjerovatno mrzi sve mlade žene, bolesna je", "Ajde  može majka da joj bude, sram je bilo. Svi nešto prosipaju pamet kako mladi ne poštuju starije od sebe, evo sve vidim kako stariji poštuju nas", nizali su se raznoliki komentari.