Region

OTAC DJEČAKA SJUTRA NA SASLUŠANJU!

Autor Mirela Ljumić

Odgovara na pitanja kako mu je sin uzeo pištolj iz sefa i pobio drugare iz škole i čuvara!

Izvor: Mondo/Kurir

Otac dječaka (13), učenika sedmog razreda koji je počinio najveći masakr u Srbiji nakon što je juče ušao u školu OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru biće saslušan sjutra u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Dječakov otac je nakon zločina uhapšen i njemu se na teret stavlja da je izvršio krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti. Advokat Irina Borović koja zastupa dječaka i njegovog oca rekla je juče da će dječakov otac biti sjutra saslušan.

"Otac dječaka je zadržan do 48 sati nakon čega će ga saslušati tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koji ga terete za krivično djelo teško dijelo protiv opšte sigurnosti "rekla je Borović za svog klijenta.

Na saslušanju u policiji otac dječaka izjavio je navodno da je vodio svog sina u streljanu.

" On je izjavio da je vodio sina u jednu streljanu i učio ga da puca, a na pitanje gdje drži svoja dva legalna pištolja i municiju rekao je na sigurnom i to u sefu koji ima šifru " kaže Kurirov izvor iz istrage i dodaje:

" Napomenuo je da nikada nije dao šifru svom sinu, i da zaista ne zna kako je on došao do nje, otvorio sef i uzeo oružje kojim je pobio pola svog razreda."