Region

MAJKA PRODALA DEČKU DILERU DJEVOJČICU (3) ZA 11€! Odveo je, a onda pronašli KRVAVO TIJELO! (VIDEO)

Autor Jana Desovski

Majka je prodala djevojčicu dileru u Paragvaju koji je nakon toga silovao i ubio!

Izvor: Youtube/ CidadeAlertaRecord/Screenshot

Zastrašujući snimak sa nadzorne kamere pokazuje kako trogodišnju Luz Maidu odvodi čovek koji je kasnije silovao i ubio u petak u ranim jutarnjim satima u Pedro Huan Kabaljeru u Paragvaju. Njena majka Aurelija Salinas (42) prodala ju je svom dečku, dileru, u zamjenu za drogu od 11 eura. Nešto više od 24 sata kasnije, Luzino krvavo tijelo pronađeno je u napuštenoj kući.

Policija nije navela ime napadača, ali se zna da je silovao i ubio trogodišnju djevojčicu. Njeno sićušno tijelo pronađeno je umotano u majicu. Pronađeno je na krevetu napuštene kuće, piše Dejli mejl.

Ljuti mještani su navodno pokušali da linčuju njenu majku nakon što je priznala policiji šta se dogodilo. Njen dečko je kasnije priznao ubistvo, prenose lokalni mediji. Više od 300 mještana prisustvovalo je djevojčicinoj sahrani, a neke komšije su zapalile kuću u kojoj je pronađeno tijelo ubijene djevojke. 

Ubistvo devojčice
Izvor: Youtube/CidadeAlertaRecord

Aurelija Salinas ima još sedmoro djece, uključujući 12-godišnju djevojčicu za koju je navodno dozvolila da bude se**ualno zlostavljana od strane 30-godišnjeg muškarca.