Region

OVO SU NESTALI MILOŠ, NENAD I MILAN KOJI SU UPALI U DUNAV! NAĐENI I DJELOVI ČAMCA!

Autor Jana Desovski

Još uvijek je nejasno kako je došlo do prevrtanja čamca iz kog su ispala četvorica mladića, od kojih je jedan uspio da ispliva. Nađeni su djelovi čamca iz lični predmeti muškaraca za kojima se traga.

Izvor: Kurir/Zorana Jevtić/Društvene mreže

Jedinica za bezbjednost na rekama od sinoć traga za Milošem M.(37), Nenadom T. (38) i Milanom N. (36) koji su sinoć oko 21 sat ispali iz čamca kod Pančevačkog mosta. Prema prvim informacijama, iz Dunava je uspio samo da ispliva Mane K. (37)

On je pregledan u Urgentom centru. Mane je, navodno, dao izjavu policiji ali nije mogao da kaže šta je bio razlog prevrtanja plovila. On je rekao da je "uspio da ispliva u blizini kafane 'Kod Renata'". Kroz šiblje, preko nasipa, sav blatnjav, izgreban i iscrpljen, muškarac koji se jedini spasio i uspio da ispliva iz Dunava kada se čamac, u kom su bila još tri muškarca, prevrnuo, nekako se dočepao obale i uputio prema prvim kućama u Krnjači gde je potražio pomoć.

Navodno, nađeni su djelovi čamca koji je sinoć potonuo, ranac, ali i neki predmeti i to na mjestu gde je isplivao Mane K.  Svi timovi MUP Srbije su uključeni u potragu, a ti djelovi čamca nađeni su na kilometar od Pančevačkog mosta i mjesta gde je došlo do potapanja čamca.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan muškarac sa čamca je bio neplivač, a njegov pojas su pronašli nekoliko stotina metara od Pančevačkog mosta.