Region

HOROR SE NASTAVLJA! OPERISANA SUPRUGA HIRURGA NASILNIKA SA VMA: Brutalno je tukao 27 dana, polomio joj i četiri rebra

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Operisana žena hirurga koju je brutalno pretukao.

Izvor: YouTube/screenshot/Danka Spasojevic-Simic

I. O. (42), supruga hirurga N. O. (48), osumnjičenog da je brutalno tukao 27 dana u porodičnoj kući u Zemunu naočigled troje maloljetne djece operisala je lakat, odnosno, povredu koja je nastala, kako se vjeruje, kao posljedica gore navedenog zlostavljanja.

Podsjetimo, Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana N. O. (48), hirurgu koji se sumnjiči da je brutalno pretukao suprugu I.O. (42). Pritvor mu je određen po zahtjevu nadležnog Tužilaštva, a kako boravkom na slobodi, ne bi ponovio djelo uticao na svjedoka, kao i zbog uznemirenja javnosti i zaprijećene zatvorske kazne, saopšteno je.

U prijavi, koja je podnijeta protiv osumnjičenog, navodi se da je hirurg ženu udarao predmetima koji su podobni da se sa njima nanesu teške tjelesne povrede i da je davio ženu kablom, čupao za kosu, prijetio joj, ponižavao i vrijeđao. U prijavi se navodi i da je, tom prilikom, doktor supruzi nanio višestruke povrede u predjelu glave, butina, vrata, trupa i ruku, usljed čega su I. O. bila polomljena četiri rebra, kao i lijeva laktična kost, koje su kvalifikovane kao teške tjelesne povrede.