Region

SPRIJEČENA PLJAČKA, POGLEDAJTE SNIMAK HRABROG VUKAŠINA KOJI JE PROVALIO LOPOVA!

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Vukašin Stojšin (24) postao je heroj zahvaljujući hrabroj i odlučnoj reakciji kada je usluživao mušteriju jer je ispred lokala primjetio sumnjivo ponašanje jedne djevojke.

Izvor: screenshot

Vukašin Stojšin (24) je mladić koji radi u jednom ugostiteljskom objektu na Zelenom vijencu u Beogradu i on je postao heroj jer je primjetio sumnjivo dešavanje ispred lokala u kojem radi. On je usluživao jednu mušteriju, ali je vidio djevojku koja je sjela na stepenište ispred lokala u kojem Vukašin radi. On je tu primjetio da se ona sumnjivo ponaša, a ispostavilo se da je bio u pravu jer je djevojka ukrala novčanik i na stepeništu je tražila novac i kartice.

Vukašin Stojšin (24)
Izvor: Privatana Arhiva

On je uslužio mušteriju, a potom je izašao ispred i stao da porazgovara sa djevojkom koja se čudno ponašala. Zaprijetio joj je policijom nakon što joj je tražio ličnu kartu iako je znao da nema pravo da joj traži lična dokumenta. Ona se uplašila, predala mu novčanik i pobjegla. Poslao je instagram stranici "Moj beograd" sliku lične karte čiji je novčanik. 

"Dok sam usluživao čovjeka koji je došao po kafu primjetio sam da je neka djevojka sela ispred mojih vrata. Pomislio sam da je samo htjela da veže pertlu ili da joj je možda pozlilo pa je zato sjela, takve stvari se stalno dešavaju u toku dana. Zatim sam video da čeprka po nekom novčaniku i vadi kartice iz njega, odlučio sam da izađem i zatražim joj da mi pokaže dokumenta koja je izvadila. Znao sam da nemam prava to da joj tražim i bilo mi je neprijatno ali sam po njenom ponašanju posumnjao da ga je nekom ukrala.

Kad sam izašao žena je rekla da je to njen novčanik i da neće da mi pokaže ličnu kartu i čak je pokušala da pobjegne. U jednom trenutku počela je da viče na mene kako ne smijem da je zadržavam i da je pustim. Čim sam joj rekao da ću pozvati policiju ona mi je dala novčanik i kartice koje su bile unutra i pobjegla. Video sam da dokumenta nisu njena i pokušao sam da vlasnicu novčanika na drustvenim mrežama. Pošto nisam uspio da je nađem poslao sam njenu ličnu kartu na Instagram stranicu Moj beograd da bi je okačili kako bi je ona možda vidjela, poslao sam i snimak kako bih upozorio ljude na djevojku koja džepari. Srećom djevojka je vidjela objavu i došla po dokumenta i novčanik", ispričao je Vukašin Stojšin.